Purity and a cosmetic effect

Elke dag worden we geïnspireerd door deze twee concepten om natuurlijke producten te maken die hoge prestaties kunnen garanderen. 

PURA KOSMETICA is een professionele lijn afgeleid van een reeks plantaardige ingrediënten die effectieve maar delicate behandelingen creëert. 

PURA KOSMETICA-producten zijn ideaal voor iedereen die van mening is dat gezond haar een belangrijke factor is.

Pura cosmetica complex

Pura Kosmetika Complex

Een natuurlijke serie ontwikkeld in onze laboratoria ligt aan de basis van alle PK Pura Kosmetica-producten, die gezond en jong ogend haar kunnen beschermen, voeden en onderhouden. 
De mix van walnoot, johannesbrood en kersenhout garandeert een goede voeding van het haar, terwijl de Goji-bessen, een echt sterk punt van de serie, een krachtig anti-oxidant effect garanderen. Naast de cosmetische eigenschappen zijn Goji Berries ook zeer voedzaam. In feite noemden de Tibetanen hen de "vrucht van een lang leven" en waren ze een hoofdvoedsel voor de langstlevende volkeren van de wereld.

Pura
Colour 

Een romig en homogeen mengsel. Laag in amonia.
Verkrijgbaar in 84 verschillende kleuren.

Green cosmetics

Producten die de huid en het haar respecteren. PURA KOSMETICA werkt niet alleen steeds meer aan het gegarandeerde resultaat van de producten, maar ook aan de samenstelling ervan. Daarom kiezen we er elke dag voor om extracten en geselecteerde natuurlijke actieve ingrediënten te gebruiken, zonder toegevoegde componenten die agressief en schadelijk zouden kunnen zijn.PURA KOSMETICA producten zijn SLS en SLES, Parabenen, EDTA, Kleurstoffen en FORMALDEHYDE RELEASERS vrij!